شاخه ها

خبرنامه

به مرکز اخذ گواهینامه ایزو خوش آمدید........................................................برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 09124187969 , 09122928218 و 22714032 تماس حاصل فرمایید ویا از طریق فرم ارتباط با ما پیام خود را ارسال نمایید

ایزو 22000

ایزو 22000

سيستم مديريت ايمني غذا   Food Safety Management System بر مبناي استاندارد بين المللي ISO22000:2005  به منظور پياده سازي موثر سيستم HACCP  در سازمانهاي مستقر در زنجيره غذايي تدوين يافته است.

اين سيستم در به حداقل رساندن مخاطرات ايمني غذا بوسيله در نظر گرفتن كليه مخاطرات احتمالي در زنجيره غذا كاربرد دارد.

جزییات بیشتر


در صورت در دسترس بودن به من اطلاع بده

 ISO 22000 : 2005سيستم مديريت ايمني غذا   

ISO 22000 : 2005سيستم مديريت ايمني غذا     

        سيستم مديريت ايمني غذا   Food Safety Management System بر مبناي استاندارد بين المللي ISO22000:2005  به منظور پياده سازي موثر سيستم HACCP  در سازمانهاي مستقر در زنجيره غذايي تدوين يافته است.

اين سيستم در به حداقل رساندن مخاطرات ايمني غذا بوسيله در نظر گرفتن كليه مخاطرات احتمالي در زنجيره غذا كاربرد دارد.

اين استاندارد براي سازمانهايي كه مي خواهند تطابق خود را با الزامات استانداردهاي ملي و بين المللي به طرفهاي ذي نفع و مشتريان اثبات نمايند كاربرد دارد و به ‌آنها در جهت افزايش سهم بازار و موفقيت در عرصه رقابت با ساير توليد كنندگان و شركتهاي خدماتي در صنعت غذا كمك مي نمايد.

از مزاياي اين سيستم ,توانايي اجرا در تمامي مراحل زنجيره غذا از مزرعه و دامپروري تا كارخانه توليد مواد غذايي است و تا حد توزيع كنندگان مواد غذايي و توليد كنندگان مواد بهداشتي و خدمات آن در صنعت غذا گسترش يافته است.

سيستم مديريت ايمني غذا به سازمان اطمينان مي بخشد كه كليه مخاطرات شناسايي شده در هر مرحله توليد , شناسايي شده و تحت كنترل مي باشند و در صورت بروز حوادث احتمالي و شرايط اضطراري مانند بيماري هاي همه گير, شركت توان توليد بهداشتي خود را حفظ مي نمايد.

لذا بالاترين ميزان رضايت مشتريان را محقق مي سازد و احتمال بروز شكايات احتمالي را با استفاده از سيستم رديابي مناسب به حداقل مي رساند.

با استفاده از مراجع كميته بين المللي كدكس در صنعت غذا , كيفيت توليدات و خدمات در زنجيره غذا به كيفيت جهاني متصل شده و زمينه صادرات فراهم مي گردد.

كليه سازمانهايي كه تمايل به استقرار سيستم HACCP و ISO 9001:2008در صنعت غذا دارند مي توانند با استقرار سيستم ISO 22000:2005 در زمان و هزينه هاي سازمان صرفه جويي نموده و اين استانداردها را با كيفيتي بالاتر پياده سازي و اجرا نمايند.

سازمانهايي كه داراي گواهينامه هايHACCP  و ISO 9001:2008 هستند مي توانند با استقرار سيستم ISO22000:2005  فراتر از الزامات ايندو استاندارد حركت نموده و جايگاه خود را در سالهاي آتي در صحنه رقابت حفظ نمايند.

با توجه به كليه مزاياي ذكر شده , استقرار و اجراي اين سيستم در كليه سازمانهاي مرتبط با صنعت غذا توصيه مي گردد.

 

 

هنوز نظری ارسال نشده است.

برای ارسال نظر باید عضو شوید.